Telové sviečky Rafael - Kvalitné telové sviečky na sviečkovanie

Telové sviečky Rafael
Kvalitné telové sviečky na sviečkovanie

Rozmer: priemer cca 1-1,5 cm, dĺžka cca 23 cm Dodacia doba: 2-3 dni

Dodacia dobaNa sklade
2,50 €
Vypredané

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Rozmer: priemer cca 1-1,5 cm, dĺžka cca 23 cm

Dodacia doba: 2-3 dni

Zloženie:

  • bavlnené vlákno
  • včelí vosk
  • kurkuma
  • oleje z liečivých bylín

Charakteristika: Ušné a telové sviečky sú starodávnou metódou indiánov, ktorí mali veľké skúsenosti s prírodnou medicínou. Vyrábajú sa ručne rúrovitým kónickým stočením z čistého bavlneného plátna do tvaru lievika impregnovaného včelím voskom, ktorý predlžuje čas horenia. Kurkuma má protizápalový účinok. Oleje z liečivých bylín znásobujú účinok sviečky. V horiacej sviečke vzniká tzv. komínový efekt čím sa vytvorí podtlak a na pokožke (v uchu) vzniká sací efekt následkom čoho sú z tela vytiahnuté škodlivé látky. horiaci plameň zároveň spaľuje uvoľnené toxíny. Následkom prehriatia na danom mieste dochádza k prekrveniu a k urýchleniu regenerácie. Pri aplikácií ušných a telových sviečok na akupunktúrnych bodoch dochádza k obnoveniu toku energie v meridiánoch.

Použitie: Telové sviečky používame na ľubovoľnom mieste alebo akupunktúrny bod, nie však na oblasť srdca, otvorenú ranu, sliznice, pri tehotenstve a na temeno hlavy. Pred použitím sviečky dané miesto jemne premasírujeme v smere hodinových ručičiek.

Telové sviečky - čakrové (rozšírené farebné spektrum)

  1. Červená: používa sa na 1. čakru - oblasť kostrče. Sviečkou liečime kríže, problémy s močovými cestami a lokálne kde je pocit chladu, nedokrvenie na ľubovoľnej časti tela.
  2. Oranžová: aplikuje sa na 2. čakru cca 10cm pod pupkom a používa sa na liečenie zápalu vaječníkov, prostaty, impotencie, frigidity a hormonálne poruchy.
  3. Žltá: aplikuje sa na 3. čakru, do pupku na uvoľnenie nestrávených emócií, tráviace problémy, stres.
  4. Ružová: používa sa na harmonizáciu sleziny, pankreasu.
  5. Svetlo zelená:  používa sa na oblasť žalúdka, má ukľudňujúci účinok pri žalúdočných kŕčoch, nevoľnosti žalúdka.
  6. Tmavo zelená: používa sa na 4. čakru alebo lokálne po energetickej dráhe žlčníka, pečene, obličiek, pľúc, močového mechúra na uvoľnenie a detoxikáciu.
  7. Modrá: používa sa na 5. čakru. Pôsobí ukľudňujúco a protizápalovo. Pomáha znižovať horúčku, zápal mandlí, zápal priedušiek. Alebo sa používa na ľubovoľnom mieste tela na zníženie zápalu. ďalej pri pooperačných stavoch na lepšie hojenie rán.
  8. Tyrkysová: používa sa na 5. čakru. Problémy so štítnou žľazou, problémy s komunikáciou, protizápalová, ochranná.
  9. Fialová: sviečkuje sa v strede čela. Používa sa pri zápale dutín, na zlepšenie intuície.
  10. Fialová levanduľa: slúži na uvoľnenie blokád na úrovni 6. čakry, uši, dutiny od všetkého "čo mi je nepríjemné počuť a čo mi je ťažko stráviť". Krásne uvoľňujú napätie a pomáhajú po skľudnení plniť želania cez uzemnenie.
  11. Hnedá: uvoľňuje a čistí bolestivé miesta na chodidle.
  12. Tmavo sivá: používa sa na liečenie depresie. Používa sa na siedmy stavec na krčnej chrbtici.
  13. Čierna: používa sa na liečenie depresie, pocitov strachu, úzkosti.
  14. Zlatá: Pomáha uvoľniť staré vzorce a programy, ktoré sú už teraz ťažkostráviteľné (pálenie do pupku alebo kdekoľvek na tele kde sa prejavujú obmedzujúce programy vytvorené strachom zo zmeny)
  15. Biela: používa sa samostatne alebo v kombinácii so sviečkou inej farby. Svičkuje sa na čele, pri bolestiach hlavy, migréne, nachladnutí.
  16. Maľované sviečky podporujú ľahkosť tu-bytia a tvorenia v ľahkosti vo svetle, hravo ako tvoria malé deti - bez posudzovania

Návod na použitie:

  • sviečku aplikujte v kľude a v príjemnom prostredí
  • ošetrovanej osobe dajte vypiť minimálne 2dl vody
  • pripravte si nádobku s vodou na uhasenie ohorku zo sviečky
  • na užšiu časť sviečky priložte gázu a širšiu časť zapáľte
  • horiacu sviečku priložte kolmo na miesto aplikácie
  • sviečku držte v dolnej časti ukazovákom a palcom
  • nedoporučuje sa aplikovať sviečku sami sebe, ale druhou dospelou osobou
  • pri aplikácií zo spodnej časti sviečky nesmie unikať dym
  • dodržujte bezpečnostné predpisy pri manipulácií s otvoreným ohňom

Dávkovanie: Telové sviečky sa aplikujú 1 až 2 sviečky denne, kým sa nedostaví požadovaný účinok. Ušné sviečky doporučujeme aplikovať s jednodňovými prestávkami do oboch uší. Vedľajšie účinky nie sú známe. Aplikácia sviečky nenahradí lekársku liečbu a poradenstvo.

Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste, chráňte pred slnečným svetlom a teplom. Pri týchto podmienkach si sviečka zachová kvalitu neobmedzene.

Back