NORSK TRAN

NORSK TRAN

Dodacia doba: 3-14 dní

16,00 €
Vypredané

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Dodacia doba: 3-14 dní

Citrónovo – bylinný rybí olej z treščej pečene NORSK TRAN NÁVRAT K ZDRAVIU, NÁVRAT K TRADÍCII Omega 3 mastné kyseliny (EPA a DHA), ktoré sa nachádzajú v rybom tuku sú esenciálne (nevyhnutné) pre ľudské zdravie a telo si ich nevie samo generovať.

  • Je prevenciou srdcovo-cievnych a mozgových ochorení (zabraňuje praskaniu cievok v tele)
  • Znižuje hladinu triglyceridov (u cukrovkárov) a cholesterolu v krvi (pôsobí protizápolovo)
  • Odstraňuje srdcové arytmie, znižuje vysoký krvný tlak
  • Zabraňuje bolesti kŕčových žíl, kôrnateniu ciev, vzniku trombóz (zlepšuje cievnu elasticitu)
  • Zlepšuje pamäť a mozgové funkcie, podporuje učenie sa a tlmí hyperaktivitu
  • Podporuje rast mozgovej hmoty (posledné mesiace vývoja plodu), ochraňuje bunky pred degeneráciou a starnutím
  • Dostatočné množstvo vitamínu D (prirodzene obsiahnutom v rybom tuku) predchádza tvorbe osteopénie (Osteoporóze predchádza osteopénia – úbytok kostnej hmoty, ubúda minerálov a narúša sa aj architektúra kosti)

Dávkovanie NORSK TRAN: Maximálna odporúčaná denná dávka pre dospelého 5 ml / denne. Maximálna odporúčaná denná dávka pre dieťa 2,5 ml / denne.  Odporúča Bez obsahu umelých farbív a konzervačných látok, bez GMO a geneticky modifikovaných derivátov, a rádioaktívných prísad.   Zloženie: 5ml Oleja z treščej pečene obsahuje:

Omega 3 1,1 gram
DHA 0,6 gram
EPA 0,4 gram
Vitamín A 250 µg
Vitamín D 20µg
Vitamín E 6 mg

Prírodná citrónová aróma, rozmarín, oregano, tymián, klinčeky Ako prevencia sa odporúča pitie rybieho tuku aspoň 8 mesiacov v roku (September – Apríl)   Zaujímavosti a fakty o vitamíne D: Vitamín D má v skutočnosti 2 formy. Vitamín D2 a D3. Vitamín D2 (ergocalciferol) je jeho syntetická forma, ktorá vznikla v roku 1920 cez ultrafialové ožiarenie potravín a následne bola patentovaná farmaceutickými spoločnosťami. Vitamín D3 (cholecalciferol), ktorý je prirodzenou formou vitamínu D Až 90% vitamínu D3 sa však produkuje prostredníctvom opaľovania. Z potravinových zdrojov môžete získať asi 200-400 IU vitamínu D denne, čo je výrazne málo oproti minimálnej dennej potrebe 600 až 1000 IU. Norsk Tran obsahuje 800IU/5ml (v dennej dávke)

Back