Dejiny statočného národa slovenského

Dejiny statočného národa slovenského

Dejiny statočného národa slovenského sú debutom autorky Natálie Gálisovej, ktorá sa rozhodla posvietiť si na slovenské dejiny z celkom nové…

AutorNatália Gálisová Milanová
VydavateľPERFEKT a.s.
Rok vydania2013
Počet strán168
Rozmery140 x 185 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná
Váha345
EAN9788080465872
ŽánerHistória
7,90 €
Vypredané

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Dejiny statočného národa slovenského sú debutom autorky Natálie Gálisovej, ktorá sa rozhodla posvietiť si na slovenské dejiny z celkom nového pohľadu. Vzdala sa akademického poňatia v prospech nadľahčeného, jednoduchého, zrozumiteľného, zábavného štýlu v duchu hesla, že história predsa nie je žiadna nuda. V dvanástich kapitolách postupne predstavuje našich predkov, od najstarších a najchlpatejších, po tých dnešných, senzačne udržiavaných. Keďže je knižka určená najmä malým čitateľom, nechýbajú veselé obrázky a texty plné zaujímavostí, tajomností, pikošiek a príbehov, ktoré sa stať mohli, ale aj nemuseli.

Na svoje si prídu aj dospeláci, ktorí nepochybne zistia, čo doteraz netušili. Napríklad, akú obľúbenú nadávku používal Ľudovít Štúr či fakt, že známy smajlík je náramne podobný vlajke Mórica Beňovského. Knižka Dejiny statočného národa slovenského chce byť knižkou, ktorá deťom a ich rodičom predstaví naše dejiny spôsobom, že si ich jednoducho musia obľúbiť. Keď si ich obľúbia, budú mať radšej svoju malú zem a hádam aj ľudí v nej. A to na začiatok celkom stačí.

Back