POZITÍVNE ROZPRÁVKY - Pribilincová Michaela

POZITÍVNE ROZPRÁVKY
Pribilincová Michaela

Klasické rozprávky prešli stáročiami rôznymi úpravami. A teraz je tu konečne ich verzia vhodná aj pre najmenšie deti v knižnej podobe. Ide …

AutorPribilincová Michaela
VydavateľGo4Growth
Rok vydania2018
Počet strán59
Rozmery230 x 150 mm
Jazykslovenský
Väzbapevná
Dodacia doba3 dni
Typ tovaruKniha
ISBN9788097282325
12,00 €
Vypredané

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Klasické rozprávky prešli stáročiami rôznymi úpravami. A teraz je tu konečne ich verzia vhodná aj pre najmenšie deti v knižnej podobe. Ide o jedinečné motivačné rozprávky pre malých aj veľkých, z čoho tri sú známe ako Červená čiapočka, Medovníková Chalúpka, Popoluška a dve doplnené – Vyberám si zdravie a Darované hračky. Rozprávky sú obohatené o pestré ilustrácie od Lea Lachera. Rozprávky motivujú deti aby sa podelili s hračkami a aby si hračky vážili. Naučia ich čo sú klebety, alebo ako si zlepšiť imunitu.

Autorka rozprávok Michaela Pribilincová, doktorka psychológie, vložila do každej rozprávky pozitívne posolstvo. Sú to aj prvé a zatiaľ jediné rozprávky, ktoré obsahujú techniky z neurolingvistického programovania (NLP). Tieto techniky majú vedecky dokázanú účinnosť a môžu deťom napríklad pomôcť rýchlejšie sa uzdraviť, zvládať stres alebo upriamiť svoju pozornosť na to, čo si želajú. Techniky do textov pripravil Peter Sasín, zakladateľ NLP akadémie.

Back