Šlabikár pre 1. ročník základných škôl (1. časť)

Šlabikár pre 1. ročník základných škôl (1. časť)

Šlabikár pre 1. ročník – 1. časť je určený na prípravné a nácvikové obdobie čítania v 1. ročníku ZŠ. Ide o výbornú a osvedčenú …

AutorLýdia Virgovičová, Zuzana Virgovičová
VydavateľOrbis Pictus Istropolitana
Rok vydania2020
Počet strán96
Rozmery210 x 297 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbazošitová zošitová
Váha390
EAN9788081207891
ISBN978-80-8120-789-1
ŽánerUčebnice, monografie, slovníky
9,46 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Šlabikár pre 1. ročník – 1. časť je určený na prípravné a nácvikové obdobie čítania v 1. ročníku ZŠ. Ide o výbornú a osvedčenú učebnicu, ktorej autorka má neoceniteľné skúsenosti s elementárnym čítaním a písaním. Strany Šlabikára obsahujú nápovedné obrázky, normalizované tvary písma, didakticky premyslené cvičenia a texty a tvary na rozcvičenie jemnej motoriky dieťaťa predpísané učebnými osnovami a štandardami. Dielo je ilustrované akademickou maliarkou Vierou Kardelisovou-Hrúzovou, renomovanou a uznávanou výtvarníčkou v oblasti detskej kresby.

Šlabikár je zostavený tak, aby všetci žiaci získavali vedomosti aktívne, tvorivo, bez stresu a mali vyššiu motiváciu učiť sa. Obsahuje viac zážitkových, motivujúcich, autoregulujúcich a kreatívnych metód, čím sa zvyšuje kvalita a efektívnosť práce žiakov aj učiteľov.

Koncepcia Šlabikára:

*je založená na rozvoji všetkých žiakov podľa ich možností a schopností s cieľom, aby sa každý žiak stal individualitou,

*rešpektuje individuálne osobitosti žiakov, rôznorodosť ich záujmov, potrieb, osobné tempo učenia a humanizáciu vyučovacieho procesu.

Texty na jednotlivých stranách sú zostavené s rôznou náročnosťou. Učiteľ má k dispozícii viac textov, ktoré mu umožňujú diferencovane pracovať so žiakmi. Nemusí so všetkými žiakmi preberať všetky texty a úlohy.

K šlabikáru patrí interaktívne CD s úlohami, ktoré sa nedajú priamo realizovať v šlabikári, ale pritom výrazne pomáhajú deťom pochopiť princíp čítania.

Šlabikár je spracovaný podľa požiadaviek ŠVP a príloh ISCED 1 a je schválený Ministerstvom školstva SR.

Back