Fitness kalendár 2020 - limitovaná edícia

Fitness kalendár 2020
limitovaná edícia

Skrátene: Chutné recepty, účinné cviky, tipy od tréneriek, ultra motivácia, výživné zaujímavosti každý týždeň a výzvy každý mesiac…

VydavateľFitshaker
Rok vydania2019
Počet strán64
Rozmery297 x 175 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbašpirálová
Váha260
EAN656081
ŽánerZápisníky, kalendáre
13,90 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Skrátene: Chutné recepty, účinné cviky, tipy od tréneriek, ultra motivácia, výživné zaujímavosti každý týždeň a výzvy každý mesiac. V skratke? VŠETKO pre tvoje krajšie a ZDRAVŠIE JA v jedinečnom kalendári.

Pozor, pozor! Rok 2020 bude unikátny. Prelomový! V tomto roku dokážeš všetko, čo si zaumieniš. A nebudeš na to sama. :-) Sprevádzať ťa bude tvoj osobný tréner Fitness kalendár. Ak skombinuješ svoju túžbu, odhodlanie a vytrvalosť s cvikmi, receptami a pravidelným vzdelávaním, určite nájdeš tú správnu cestu k zdravšiemu dňu, týždňu, mesiacu, roku, ale hlavne k zdravšiemu JA. :-)

V poradí už štvrtý Fitness kalendár je TOP! Prečo? Máme na to mnoho dôvodov:

*Do kalendára sme ukryli motivácie na rozdávanie. Fotky&citáty krásnych tréneriek, trénerov a inšpiratívnych ľudí ti každý deň pripomenú, že sme v tom spolu a jediná cesta je cesta vpred! :)

*Ako precvičiť celé telo? Prelistuj si kalendár. Trénerka Diana Hô Chí pre teba pripravila jednoduché a nápadité cviky, ktorými vyformuješ postavičku ako lusk.

*Všetky tipy a rady týkajúce sa stravovania, sme pripravili starostlivo na základe tipov, otázok a podnetov našich Fitshakeráčiek. Spracovali sme ich spolu s odborníčkami trénerkami a výživovými poradkyňami. S obrovskou láskou a nadšením.

*Páčia sa ti recepty na našom blogu? V tom prípade sa ti budú aj tie v kalendári. Na základe parametrov: zdravo, rýchlo, jednoducho a famózne pripravili naše redaktorky skvelé dobroty, na ktorých si pochutnáš ty a aj tvoja rodinka.

*Každý týždeň sme pre teba pripravili zaujímavosť zo sveta zdravia. V roku 2020 sa tak dozvieš minimálne 50 nových informácií. A sľubujeme, že stoja za to! :)

*V kalendári nájdeš desiatky lunárnych tipov, ktoré ti pomôžu počúvať potreby svojho tela aj duše v mnohých oblastiach zdravia, krásy, relaxu...

*Mesiac putuje 12-imi znameniami, ktoré priaznivo aj nepriaznivo ovplyvňujú jednotlivé časti nášho tela. Využi ich každý deň vo svoj prospech! :)

*Afirmácie môžu byť super parťákom, ak chceš nastaviť svoju myseľ na úspech a pozitívny smer. Stačí vedieť ako na to. Každý týždeň nájdeš novú, ktorou k sebe môžeš pritiahnuť samé skvelé veci!

*Sviatky sú samozrejmosťou. No nájdeš tam aj rôzne zaujímavé a medzinárodné dni! Nemôžeme predsa dopustiť, aby zostal taký deň čokolády, či palaciniek bez náležitej oslavy! :)

*Fitness kalendár si môžeš zavesiť na stenu alebo postaviť na stôl v kancelárii, doma, alebo na nočný stolík. Hodí sa kamkoľvek.

*Na tvorbe sa podieľali aj šikovníci ako: Jany Landl, Zuzka Light, Adenike Endtová, Diana HôChí, Olinka Bartalská, Andrejka Peniaková, Matúš Špirko, Vanda Gallo, Fredy Aysi, Zora Czoborová, Janka Jánošíková a mnohí ďalší. :)

*Na zapísanie poznámok, úloh, plánov, aktivít, nápadov, myšlienok a ďalších dôležitostí budeš mať dostatok miesta.

*Prekrásne fitness nálepky ti pomôžu každý dôležitý deň, termín, udalosť a povinnosť doslova ozdobiť!

Pre koho je Fitness kalendár 2020 určený?

- pre každého, u koho je zdravý životný štýl prirodzenou a neoddeliteľnou súčasťou života,

- pre kočky, ktoré sa chcú posúvať vpred na ceste za zdravým a krásnym JA,

- pre každého, kto chce svojich blízkych prekvapiť a obdarovať ich kúskom zdravia a šťastia,

- pre ženy v každom veku,

- pre každého, kto sa chce neustále učiť, spoznávať nové chute a je prirodzene zvedavý,

- pre každú majiteľku Fitness diára® 2020, s ktorým vytvoria fantastickú fit dvojicu.

Back