Motivačný kalendár 2022

Motivačný kalendár 2022

Vytvorte si podporné a inšpirujúce prostredie u vás doma alebo v pracovni. Prostredie, ktoré podnieti vašu kreativitu, pozitívne myšlienky, vi…

VydavateľI Can Academy
Rok vydania2021
Počet strán14
Rozmery260 x 370 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbašpirálová
Váha181
EAN8588006151381
ŽánerKalendáre
4,00 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Vytvorte si podporné a inšpirujúce prostredie u vás doma alebo v pracovni. Prostredie, ktoré podnieti vašu kreativitu, pozitívne myšlienky, vieru v seba a svoje schopnosti.

Vďaka Motivačnému kalendáru 2022 budete mať každý deň na očiach myšlienky a citáty plné inšpirácie a povzbudenia. Starostlivo sme ich vyberali a zostavili ich tak, aby spolu dávali ešte väčší zmysel ako osamote, a zároveň aby ste sa pri ich čítaní museli naozaj sústrediť. Budete tak lepšie  vnímať ich význam a hĺbku. Prečítajte si niektorú stranu a uvidíte...

Pamätajte, často len jedna dobrá myšlienka v správnu chvíľu môže zmeniť celý váš deň. V Motivačnom kalendári ich nájdete spolu viac ako 75.

Ako vám pomôže Motivačný kalendár 2022:

Povzbudí a inšpiruje vás starostlivo vybranými citátmi. Sú zostavené tak, aby ste museli pozorne vnímať, čo čítate a tým si to lepšie vryli do pamäte.

Pripomenie vám vaše sny. Na každej strane nájdete priestor, kde si môžete nalepiť obrázok toho, čo v živote chcete získať a dosiahnuť.

Pomôže vám vytrvať pri budovaní nových prospešných zvykov. V kalendárovej časti môžete sledovať ako pribúdajú dni, kedy ste svoj nový zvyk úspešne vykonali.

Čo v kalendári nájdete

12 strán s citátmi - spolu viac ako 75 starostlivo vybraných myšlienok.

Priestor na fotografie vašich cieľov. Kalendár bude tak slúžiť ako malá nástenka snov, cieľov a vízií.

Sviatky a meniny.

Takzvaný "habit tracker" alebo sledovač návykov, ktorý vám pomôže vytvoriť si nové prospešné návyky.

Back