Viac o produkte
Dôkladné pojednanie o obilninách. Ich liečivé a blahodárne účinky, použitie pri rôznych chorobách, recepty na dobré, liečivé a jednoduché pokrmy. Pšenica, ryža, proso, ovos, špalda, pšenica špalda, raž (žito), jačmeň, kukurica, pohánka, láskavec (amarant), indiánska ryža, quinoa, strukoviny, fazuľa, sója, šošovica, hrach, cícer, ázijský syr tempeh, orechy, oleje, prísady a koreniny, klíčenie, pečenie chleba.
Žiadne iné potraviny nie sú tak harmonické a zdraviu prospešné, ako celé obilné zrná. Dokážu zabrániť civilizačným chorobám, alebo ich úplne vyliečiť. Každý, komu leží na srdci jeho zdravie a zdravie jeho detí, by mal svoju výživu založiť na obilninách.
Cieľom tejto publikácie je sprostredkovať čitateľom základné vedomosti týkajúce sa zdravej výživy, liečivých účinkov a prípravy obilnín a strukovín.
Môže poslúžiť ako počiatočná pomoc všetkým, ktorí sa chcú preorientovať na plnohodnotnú výživu.