ABC pre získanie odbornej spôsobilosti v elektrotechnike - 7.doplnené a upravené vydanie

ABC pre získanie odbornej spôsobilosti v elektrotechnike
7.doplnené a upravené vydanie

Cieľom príručky je priniesť čitateľom základné informácie o bezpečnostných a technických požiadavkách na elektrické zariadenia a inšta…

Autorprof.Ing.Dionýz Gašparovský,PHD.
VydavateľSlovenský elektrotechnický zväz
Rok vydania2021
Počet strán613
Rozmery147 x 210 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha470
EAN9788099922014
ISBN978-80-99922-01-4
ŽánerOdborná literatúra
52,00 €
Vypredané

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Cieľom príručky je priniesť čitateľom základné informácie o bezpečnostných a technických požiadavkách na elektrické zariadenia a inštalácie, ktoré sú potrebné na odbornú spôsobilosť elektrotechnikov.

V siedmom upravenom a doplnenom vydaní boli v prvom rade aktualizované požiadavky v zmysle platných predpisov a noriem. Ide predovšetkým o ochranu pred zásahom elektrickým prúdom, elektrické inštalácie na staveniskách, revízie elektrických zariadení a inštalácií, bezpečnostné značky atď. Príručka bola rozšírená o viaceré dôležité a atraktívne témy ako elektrické obvody pre nabíjanie elektrických vozidiel, priemyselné inštalácie, energetická efektívnosť elektrických inštalácií, fotovoltické zdroje a generátorové agregáty pre napájanie inštalácií, elektrické inštalácie s kombinovanou výrobou a spotrebou energie, bezpečnostné zdroje a systémy napájania, bezpečné ovládanie a spínanie, elektrické inštalácie v komunálnych objektoch.

Veríme, že táto publikácia poslúži ako ucelený pohľad na problematiku, pomôže pri príprave elektrotechnikov na odborné skúšky a tiež ako praktická odborná príručka.

Back