Mobilné pracovné stroje - cestné stroje

Mobilné pracovné stroje
cestné stroje

Učebnica zahŕňa niektoré poznatky o technologických postupoch používaných pri stavbe, rekonštrukcii a údržbe cestnej siete v Slovenskej rep…

AutorIzidor Mazurkievič, Ladislav Gulan, Gregor Izrael
VydavateľVydavateľstvo STU
Rok vydania2012
Počet strán262
Rozmery175 x 250 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha518
EAN9788022736534
ISBN978-80-227-3653-4
ŽánerSkriptá STU v Bratislave
12,77 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Učebnica zahŕňa niektoré poznatky o technologických postupoch používaných pri stavbe, rekonštrukcii a údržbe cestnej siete v Slovenskej republike a všeobecne platné princípy, metódy a postupy používané pri projektovaní a konštrukcii cestných strojov a poznatky z ich nasadenia v prevádzke. Učebnica obsahuje teoretické poznatky z oblasti teórie a konšturkcie cestných strojov, ako špecifickej kategórie mobilných pracovných strojov, ktoré predstavujú veľmi širokú druhovú skladbu mechanizácie používanej pri stavbe cestných komunikácií alebo iných stavieb. Nadväzuje na úvodnú publikáciu Mobilné pracovné stroje - teória a metódy projektovania.

Určená je študentom bakalárskeho, inžinierskeho a doktorandského štúdia na technických univerzitách zaoberajúcich sa odbornou problematikou mobilných pracovných strojov a tiež technickej verejnosti v oblasti vývoja, výroby, predaja a prevádzky mobilných pracovných strojov.

Back