Školský motivačný diár 2023/2024 - Ver svojim snom

Školský motivačný diár 2023/2024
Ver svojim snom

Toto nie je obyčajný diár na zapisovanie úloh a termínov, aj keď nájdeš v ňom miesto aj na to. Je to predovšetkým nástroj na podporu tvojh…

VydavateľI Can Academy
Rok vydania2023
Počet strán256
Rozmery125 x 168 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha220
EAN9788089924417
ISBN978-80-89924-41-7
ŽánerZápisníky, kalendáre
15,50 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Toto nie je obyčajný diár na zapisovanie úloh a termínov, aj keď nájdeš v ňom miesto aj na to. Je to predovšetkým nástroj na podporu tvojho vlastného šťastia, prebudenie motivácie, odhalenie zmyslu v živote, zvýšenie porozumenia vo vzťahoch a na tvoj rast ako osobnosti.

+ BONUSY VO VNÚTRI V HODNOTE 87 €.

Pomôže ti s témami, ktoré možno riešiš, ale nemáš o tom komu povedať. Dá ti návody na výzvy, pri ktorých sa nemáš na koho obrátiť. Plus: jeho úlohou je pomôcť ti vidieť život inak, než ho vidí väčšina ľudí. V istom zmysle ho zjednodušiť, viac si ho užívať a tým zdvojnásobiť svoj pocit šťastia.

Život nie je len o škole. Ty to dobre vieš a mysleli sme na to aj pri tvorbe tohto diára. Občas je náročné udržať rovnováhu medzi všetkými oblasťami. Nájdeš tu preto tri oblasti (osobný život, vzdelávanie a vzťahy), ktoré ti diár pomôže vyvážiť.

To najhodnotnejšie, čo tu je, sú mesačné články, návody a cvičenie od 9 expertov: Michal Hrehuš, Diana Grall, Daniela Bederková, Mária Tóthová Šimčáková, Pavel a Jasmína Houdkovci, Ľubka Dóšová, Henrieta Holúbeková, Daniela Matušková.

Každý je odborníkom na inú tému. Spoločne ti pomôžu zlepšiť vzťahy, definovať si ciele, spoznať lepšie seba a svoje silné stránky, vytvoriť si skvelý deň, poradiť si s kyberšikanou, naučiť sa povedať NIE v kritických situáciách, žiť ekologickejšie, porozumieť si viac s rodičmi a byť človekom, ktorý nie je len nasledovníkom, ale je vzorom pre iných.

Nič v tomto diári sa neznámkuje. Nie je to domáca úloha. Ak do diára nespravíš ani čiarku, ale v niečom ťa inšpiruje, zmení tvoj pohľad alebo ťa niektorý z článkov aspoň nasmeruje na riešenia, diár tým splní svoj účel.

Keď ním budeš prechádzať, otvor svoju myseľ novým ideám a možnostiam. Otestuj návody, daj si výzvy a sleduj, aký efekt budú mať na teba.

Pamätaj: Ty si tvorca svojho šťastia. Nie tvoji kamaráti, nie tvoj frajer či frajerka ani otec či mama. Ty sa musíš postarať o svoje šťastie. Nik iný to za teba neurobí. V tomto diári nájdeš 12 návodov, ako na to. Čo urobíš ďalej, to je na tebe.

Back