To najlepšie z mäsa

To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ic…

AutorZdenka Horecká, Vladimír Horecký
VydavateľPERFEKT a.s.
Rok vydania2010
Počet strán136
Rozmery210 x 297 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná
Váha750
EAN9788080464790
ISBN978-80-8046-479-0
ŽánerKuchárske knihy
11,00 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo Života. My vám prinášame zbierku tých najchutnejších receptov z mäsa, ktorou potešíme všetkých gurmánov milujúcich tradičné i exotické špeciality z tmavého mäsa, hydiny, rýb a pochúťky z grilu. Vďaka jednoducho a prehľadne písaným návodom si dokážete doma ľahko pripraviť chrumkavú Pekinskú kačicu, šťavnaté Zajačie mäso na pive, či prekvapiť hostí chutnou Nátierkou z pečeného mäsa. Vybrať si môžete z viac ako 200 receptov.

Back