Season report 1/2017 - Sezóna Jar 2017

Season report 1/2017
Sezóna Jar 2017

Jar je jedno z najkrajších ročných období. S každým prichádzajúcim dňom nás pohladí teplejší lúč slnka a dodá nám energiu na objavov…

VydavateľBrandy s.r.o.
Rok vydania2017
Počet strán148
Rozmery200 x 270 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha492
EAN8588006534726
ŽánerZdravie, štýl života
5,00 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Jar je jedno z najkrajších ročných období. S každým prichádzajúcim dňom nás pohladí teplejší lúč slnka a dodá nám energiu na objavovanie nových levelov, nových chutí, vôní, krásy či dobrodružstiev a na prekonávanie limitov.

Týchto ingrediencií je plný aj magazín Season Report. Stačí si prelistovať vaše obľúbené rubriky a veľmi rýchlo sa dostanete k jednému z najznámejších jachtárskych pretekov zo Sydney do Hobartu, kde padol nový rekord. Bez problémov si predĺžite zimu v tirolských strediskách Glatür, Ischgl, Kappl & See alebo ochutnáte najlepšie sushi priamo na najväčšom rybom trhu na svete v ďalekom Japonsku. Zistíte, že umenie už nejde najviac na dračku v starých baštách ako sú Spojené štáty, Francúzsko a Veľká Británia, ale prím začala hrať Čína. Len s nami sa „poprechádzate“ po najkrajších a najdokonalejších nehnuteľnostiach na svete a zavediem vás aj do najlepších barov na tejto planéte. Pomyslenú latku luxusu opäť posunieme s neprekonateľnými modelmi zo sveta automotive, aviatiky či jachtingu.

Season Report je jednoducho to najlepšie korenie zmiešané z tých najlepších ingrediencií z celého sveta. Ak už budete tak rozbehnutý ako je tento rok a budete si chcieť urobiť len takú malú zastávku pre seba, siahnite po reporte toho najkrajšieho a najlepšieho pre jarnú sezónu 2017.

Back