Daňové a odvodové tipy VIII. (2022)

Daňové a odvodové tipy VIII. (2022)

Pamätáte si na tlačovku ministra financií Igora Matoviča, na ktorej predstavoval svoju ,,Daňovú revolúciu,, a hovoril o rozdieloch v zdanení …

AutorJozef Mihál
VydavateľRelia
Rok vydania2022
Počet strán274
Rozmery148 x 210 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha450
EAN9788099950079
ISBN978-80-99950-07-9
ŽánerDane, účtovníctvo
19,80 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Pamätáte si na tlačovku ministra financií Igora Matoviča, na ktorej predstavoval svoju ,,Daňovú revolúciu,, a hovoril o rozdieloch v zdanení a odvodoch zamestnancov a živnostníkov?

Na tejto tlačovke použil príklady, ktoré nájdete v knihe "Daňové a odvodové tipy VIII.". Lepšiu reklamu tejto knihe urobiť nemohol.

Tak teda, kým príde "Daňová revolúcia", čítajte "Daňové a odvodové tipy". Pomôžu vám legálne ušetriť tisíce eur na daniach a odvodoch. Pretože - a to je holý fakt - na Slovensku je dlhodobo veľký rozdiel medzi daňovým a odvodovým zaťažením rôznych druhov príjmov. Ak ste zamestnanec, spolu so svojim zamestnávateľom platíte zo svojho príjmu štátu okolo 45%. Ak ste SZČO, vaše zaťaženie klesá až na úroveň 6%. Kto chce a môže, má na Slovensku (zatiaľ) daňový a odvodový raj.

Pozor, daňovej a odvodovej optimalizácií je venovaná len prvá časť knihy. Zamestnávatelia a SZČO si v knihe nájdu informácie o aj "Prvej pomoci", ktorá beží ešte na začiatku roka 2022, uvidíme dokedy. Od 1. marca 2022 by zamestnávateľom mal pomáhať nový zákon o podpore v čase skrátenej práce - komplexný komentár nájdete v kapitole 7.

V kapitolách 8. až 11. nájdete spracovanú tematiku zamestnaneckých benefitov, oslobodených od dane. Nie je ich málo. Tým najvýznamnejším benefitom, ako je napríklad stravovanie, sú venované osobitné kapitoly knihy s podrobným výkladom pravidiel a možností.

Back