Banking & Finance. Prax jednotlivých druhov financovania

Banking & Finance. Prax jednotlivých druhov financovania

Kniha približuje špecifickú prax jednotlivých druhov bankového financovania. Praktická príručka nadväzuje na knihu Banking & Finance Vš…

AutorMartin Vojtko, Miroslav Kapinaj, Renátus Kollár
VydavateľNakladatelství C.H.Beck-SK
Rok vydania2021
Počet strán332
Rozmery140 x 224 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha438
EAN9788082320063
ISBN978-80-8232-006-3
ŽánerEkonomika, právo
33,00 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Kniha približuje špecifickú prax jednotlivých druhov bankového financovania. Praktická príručka nadväzuje na knihu Banking & Finance Všeobecná prax. Venuje sa praxi jednotlivých druhov financovania v slovenskom kontexte, ako je korporátne financovanie a financovanie úverov investičného ratingu, financovanie s vysokou mierou zadlženia (leveraged), akvizičné financovanie, projektové financovanie a financovanie nehnuteľností. Kniha taktiež priblíži prax mimosúdnych reštrukturalizácií v kontexte Banking & Finance. Rozoberá tiež časté negociačné body a približuje pozíciu strán k sporným ustanoveniam pri jednotlivých druhoch financovania.

Autori sú partneri a senior advokáti v renomovaných advokátskych kanceláriách, ako aj senior právnici a advokáti v medzinárodných finančných inštitúciách s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti Banking & Finance. Príručka predstavuje odborné dielo jediné svojho druhu na slovenskom trhu a v širšom CEE regióne.

Kolektiv autorů

Matúš Kudlák, Tomáš Melišek, Petra Štrbová, Ján Deset, Patrícia Gossányiová

Back