Psychológia peňazí - Nadčasové lekcie o bohatstve, chamtivosti a šťastí

Psychológia peňazí
Nadčasové lekcie o bohatstve, chamtivosti a šťastí

Čo sa týka peňazí, to, aby ste boli úspešní, nie je nevyhnutne spojené s tým, čo viete. Je to skôr o tom, ako sa správate. A naučiť ľud…

AutorMorgan Housel
VydavateľVydavateľstvo AURORA
Rok vydania2023
Počet strán256
Rozmery140 x 215 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná s prebalom
Váha452
EAN9788082500496
ISBN978-80-825004-9-6
ŽánerMotivačná literatúra
15,90 €
Vypredané

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Čo sa týka peňazí, to, aby ste boli úspešní, nie je nevyhnutne spojené s tým, čo viete. Je to skôr o tom, ako sa správate. A naučiť ľudí správať sa je naozaj náročné, dokonca aj pri veľmi inteligentných ľuďoch.

To, čo vieme o peniazoch investície, osobné financie a obchodné rozhodnutia sa bežne učíme ako matematickú oblasť, kde nám dáta a vzorce presne povedia, čo máme robiť. Ale v skutočnom svete ľudia nerobia finančné rozhodnutia prostredníctvom tabuliek. Robia ich pri spoločnom stolovaní alebo v zasadačkách, kde sú ich osobné skúsenosti, vlastné jedinečné videnie sveta, ego, hrdosť, marketing a iné neobvyklé podnety zmiešané do jedného celku.

V Psychológii peňazí sa s vami oceňovaný autor Morgan Housel podelí o 19 krátkych príbehov, v ktorých preskúma, ako ľudia rozmýšľajú o peniazoch, a naučí vás, ako lepšie pochopiť jeden z najdôležitejších faktorov ľudského života, akým peniaze bezpochyby sú.

Back