Príprava na Testovanie 9 - slovenský jazyk a literatúra pre 9. ročník ZŠ - Pracovný zošit

Príprava na Testovanie 9 - slovenský jazyk a literatúra pre 9. ročník ZŠ
Pracovný zošit

Pracovný zošit je určený žiakom 9. ročníka ZŠ a slúži na zopakovanie vedomostí a zručností slovenského jazyka a literatúry pre ZŠ. Okr…

AutorJarmila Krajčovičová
VydavateľOrbis Pictus Istropolitana
Rok vydania2020
Počet strán72
Rozmery210 x 297 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbazošitová zošitová
Váha210
EAN9788081207594
ISBN978-80-8120-759-4
ŽánerUčebnice, monografie, slovníky
8,30 €
Vypredané

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Pracovný zošit je určený žiakom 9. ročníka ZŠ a slúži na zopakovanie vedomostí a zručností slovenského jazyka a literatúry pre ZŠ. Okrem toho precvičuje čitateľskú gramotnosť na rôznych úrovniach.

Úlohy sú odstupňované od úplne najjednoduchších doplňovaní správnych hlások až po úlohy, ktorých riešenie si vyžaduje niekoľko myšlienkových operácií a využitie osvojených vedomostí a zručností. Na rozdiel od iných materiálov s témou Testovanie 9 zošit systematicky prechádza všetky zložky a úrovne slovenského jazyka a literatúry a popritom nezabúda na prehlbovanie čitateľskej gramotnosti. Tematicky je zošit rozdelený podľa jazykových oblastí a záverečná časť je venovaná literárnej zložke.

Autorka nezabúda na rôzne typy textov a žánrov. Žiak počas opakovania nie je odkázaný len na krúžkovanie správnych odpovedí, ale aj aktívne dopĺňa hlásky, slová, vety priamo do pracovného zošita. Každá kapitola je ukončená testom formálne identickým s Testovaním 9.

Back