Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborné…

AutorTatiana Bojňanská, Kolektív autorov
VydavateľSlovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania2013
Počet strán335
Rozmery172 x 242 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná
Váha700
EAN9788055210865
ISBN978-80-552-1086-5
ŽánerPoľnohosp., potravin., lesníct
19,40 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.

Z obsahu:

VŠEOBECNÁ ČASŤ

Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu

Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín

Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu

KOMODITNÁ ČASŤ

Obilniny ako potravinárske suroviny

Maloobjemové plodiny

Strukoviny a výrobky z nich

Olejniny a výrobky z nich

Zemiaky

Repa cukrová

Ovocie a zelenina

Pochutiny

Senzorická analýza surovín a potravín

Back