Denník podnikavej ženy - Pre každú krásnu chvíľu

Denník podnikavej ženy
Pre každú krásnu chvíľu

Denník podnikavej ženy je nedatovaný zápisník pre každú ŽENU, KTORÁ SI AKTÍVNE UŽÍVA ŽIVOT. Obsahuje množstvo priestoru na zapísanie vl…

AutorKatarína Serinová
VydavateľKPS Poradenské centrum s.r.o.
Rok vydania2021
Počet strán160
Rozmery150 x 210 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbašpirálová
EAN9788097328665
ISBN978-80-973286-6-5
ŽánerZápisníky, kalendáre
11,99 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Denník podnikavej ženy je nedatovaný zápisník pre každú ŽENU, KTORÁ SI AKTÍVNE UŽÍVA ŽIVOT. Obsahuje množstvo priestoru na zapísanie vlastných myšlienok, nápadov a zámerov, ktoré čakajú na svoju realizáciu. Inšpiráciou k činu sú výpovede 20 slovenských a českých žien, ktoré a rozhodli viesť svoj život naplno. Jedno majú spoločné sú nesmierne odhodlané, inšpiratívne, podnikavé a svojimi aktivitami menia svet okolo seba k lepšiemu. S čitateľkou sa podelia o svoje príbehy, názory a postoje na stránkach Denníka podnikavej ženy. Výhodou zápisníka je, že umožňuje zapisovanie poznámok kedykoľvek, nakoľko nemá predtlačené dátumy, no zároveň obsahuje priestor na zaznamenanie konkrétneho dňa.

Prepojenie Denníka podnikavej ženy a online sveta umožňujú QR kódy so zaujímavými odkazmi a textami. Preto neodkladajte svoj mobil, stiahnite si zdarma aplikáciu na čítanie QR kódov z Obchod Play (Android) alebo AppStore (iphone) a načítajte si QR kódy na obálke alebo vo vnútri zápisníka.

Back