Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso - Dobré recepty

Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso
Dobré recepty

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov m…

AutorLucia Jesenská-Horecká
VydavateľGeorg Žilina
Rok vydania2016
Počet strán88
Rozmery148 x 210 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná
Váha212
EAN9788081541483
ISBN978-80-8154-148-3
ŽánerKuchárske knihy
4,90 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Back