Bezpečnosť potravín

Bezpečnosť potravín

Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzume…

AutorEva Malobická, Tatiana Červeňová
VydavateľOsveta
Rok vydania2015
Počet strán117
Rozmery148 x 210 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha200
EAN9788080634315
ŽánerPotraviny, jedlá, nápoje
5,00 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu a manipuláciou s nimi alebo pri ich uskladnení, môže dôjsť až k žalobám a súdnemu stíhaniu. Povinnosťou všetkých pracovníkov v potravinárstve je dodržiavať správnu hygienu a zabezpečiť kvalitu potravín. Preto dobré meno výrobcov, distribútorov a predajcov je v ich vlastných rukách a v rukách každého ich zamestnanca. Osoby, ktoré pracujú s potravinami, musia mať vedomosti a praktické zručnosti týkajúce sa bezpečnosti potravín a hygieny výživy vo vzťahu k ich pracovným aktivitám.

Back