Finančný manažment podniku II

Finančný manažment podniku II

Autormi publikácie sú vysokoškolskí učitelia, členovia Katedry ekonomiky, Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinskej univerzity.…

AutorŠtefan Cisko, Tomáš Klieštik
VydavateľEDIS-vydavateľstvo
Rok vydania2013
Počet strán775
Rozmery175 x 254 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná
Váha1500
EAN9788055406848
ISBN978-80-554-0684-8
ŽánerEkonomika, právo
52,51 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Autormi publikácie sú vysokoškolskí učitelia, členovia Katedry ekonomiky, Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinskej univerzity. Publikácie je určená poslucháčom všetkých troch stupňov ekonomických študijných odborov, ale najmä: Ekonomika a manažment podniku, Finančný manažment, Odvetvové a prierezové ekonomiky a Manažment.

Cenné poznatky môže z nej získať aj široká odborná verejnosť, publikácia má potenciál stať sa neoceniteľnou pomôckou pri praktickom riešení každodenných úloh najmä finančných manažérov na všetkých úrovniach riadenia. Koncepcia učebnice je svojim spôsobom originálna, nedodržiava tradičné usporiadanie a štruktúru tak, ako je to pri väčšine základných publikácií z tejto oblasti. Jednotlivé kapitoly publikácie v mnohých ohľadoch vychádzajú z anglosaského poňatia finančného manažmentu, ktorý je vo finančnej teórii v slovenských podmienkach dominantný.

Back