Osobný kurz MBA - Ovládnite umenie biznisu. Prvotriedne obchodné vzdelanie v jedinej knihe.

Osobný kurz MBA
Ovládnite umenie biznisu. Prvotriedne obchodné vzdelanie v jedinej knihe.

Mnohí ľudia si myslia, že bez obchodného alebo ekonomického vzdelania nie je možné podnikať alebo úspešne napredovať v manažérskej karié…

AutorJosh Kaufman
VydavateľEastone Books
Rok vydania2021
Počet strán464
Rozmery155 x 225 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná
Váha812
EAN9788081094200
ISBN978-80-8109-420-0
ŽánerObchod, podnikanie
18,99 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Mnohí ľudia si myslia, že bez obchodného alebo ekonomického vzdelania nie je možné podnikať alebo úspešne napredovať v manažérskej kariére. Nie je to však pravda. To, čo pre úspech skutočne potrebujete, je len zdravý rozum, jednoduchá matematika a znalosť najdôležitejších myšlienok a princípov z ekonomiky a podnikania. Warren Buffett raz povedal, že cena je to, čo zaplatíte, ale hodnota je to, čo dostanete.

Nové, rozšírené a aktualizované vydanie bestsellera Osobný kurz MBA je esenciou najhodnotnejších vedomostí a modelov z oblasti biznisu a podnikania, ktoré sa dajú aplikovať na rôzne profesionálne, ale aj životné výzvy. Bez ohľadu na to, či riadite vlastnú malú firmu, alebo pracujete pre medzinárodnú korporáciu, teraz máte možnosť získať znalosti, ku ktorým sa metódou pokus-omyl mnohí profesionáli dopracujú až na sklonku svojej kariéry a nájdete ich všetky zhrnuté v jednej knihe.

Back