Krásne veci - Vieš, kto ťa sleduje na sociálnych sieťach?

Krásne veci
Vieš, kto ťa sleduje na sociálnych sieťach?

Bohatstvo je náplasť, nie liek a ak sa choroba do vás zažerie príliš hlboko, peniaze na jej vyliečenie stačiť nebudú. Svoje o tom vie zlodej…

AutorJanelle Brownová
VydavateľGrada - COSMOPOLIS
Rok vydania2022
Počet strán496
Rozmery145 x 205 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná s prebalom
EAN9788080904319
ISBN978-80-8090-431-9
ŽánerThriller
20,99 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Bohatstvo je náplasť, nie liek a ak sa choroba do vás zažerie príliš hlboko, peniaze na jej vyliečenie stačiť nebudú. Svoje o tom vie zlodejka Nina aj bohatá dedička Vanessa, ktorých životné cesty sa pretínajú v strhujúcom trileri o zrade, láske, túžbe a chamtivosti.

Nina vyrastá v chudobných pomeroch a hoci sa jej nakoniec podarí získať vysokoškolský titul, nepriazňou osudu skončí ako zlodejka. So svojím prefíkaným írskym priateľom Lachlanom okrádajú zbohatlícke losangelské detičky.

Vanessa je zasa na prvý pohľad plytká privilegovaná mladá dedička, ktorá sa presadila ako instagramová influencerka. Lenže život plný plytkých vzťahov a pozlátka ju v skutočnosti nebaví, ani nenapĺňa, a tak sa utiahne do zdedeného horského sídla svojej rodiny, do Stonehavenu.

Na mieste, kde to nikto nečaká, sa začínajú odkrývať temné tajomstvá z Vanessinej, ale aj Nininej minulosti. Ich cesty sa po rokoch znova pretínajú pri studenom brehu jazera Tahoe, a odkrývajú príbeh plný mrazivej túžby, dvojtvárnosti a pomsty.

Back