Červená kráľovná - I.diel - Svet rozdelený krvou

Červená kráľovná
I.diel - Svet rozdelený krvou

Svet Mare Barrow je rozdelený krvou - červenou a striebornou.Červená kráľovná je prvý dielom napínavej knižnej série Červená kráľovná,…

AutorVictoria Aveyard
VydavateľMotýľ
Rok vydania2022
Počet strán352
Rozmery155 x 210 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbapevná
Váha494
EAN9788081642708
ISBN978-80-8164-270-8
ŽánerSci-fi, fantasy, horory
14,90 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Svet Mare Barrow je rozdelený krvou - červenou a striebornou.

Červená kráľovná je prvý dielom napínavej knižnej série Červená kráľovná, ktorá sa stala bestsellerom po celom svete a je preložená do 41 jazykov.

Spoločnosť je rozdelená na dve časti Strieborných špičkových bojovníkov s božskými schopnosťami a Červených jednoduchých občanov, ktorí žijú pod krutou vládou Strieborných.

Mare Barrow je sedemnásťročné dievča, ktoré patrí medzi Červených, a ani vo sne by jej nenapadlo, že by to mohlo byť inak. No opak je pravdou. Onedlho zistí, že aj napriek tomu, že je Červená, má isté schopnosti dokonca také silné a jedinečné, že ohrozujú celú vládu Strieborných. Lenže zahrávať sa so silou je veľmi nebezpečné. Vo svete rozdelenom krvou sa odohráva boj, ktorý vyhrá len ten najstatočnejší. A tak sa proti sebe postavia Červení a Strieborní, princ proti princovi a Mare proti vlastnému srdcu, pričom zrada číha na každom kroku. A potom stačí už len jediná chyba, ktorá môže zničiť svet, aký dosiaľ poznali. Zachránia mladú Mare jej nezvyčajné schopnosti alebo sa jej stanú osudnými?

Príbeh plný intríg, triedneho boja a klamstiev prinúti čitateľa, aby sa ponoril do napínavého deja s túžbou zistiť, aký bude osud Mare dievčaťa, ktoré si od začiatku obľúbi.

Back