Zdravotná bezpečnosť potravín

Zdravotná bezpečnosť potravín

Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potr…

AutorMartina Fikselová, Jozef Golian, Lucia Zeleňáková
VydavateľSlovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania2023
Počet strán135
Rozmery170 x 240 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha245
EAN9788055226842
ISBN978-80-552-2684-2
ŽánerUčebnice, monografie, slovníky
8,42 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa špecifickými otázkami a problematikou zdravotnej bezpečnosti výživových doplnkov, potravín na osobitné výživové účely, potravinami nového typu či bezpečnou aplikáciou prídavných látok. V tejto súvislosti preto podľa potreby uvádzame aspoň základnú legislatívu. Taktiež popisuje oblasť aplikácie výživových a zdravotných tvrdení na potra-

vinách ako aj ďalšie dôležité informácie pri vývoji konkrétnych zdravotne bezpečných produktov.

Back