Domáci liečivý kefír
Príručka priateľov živej kultúry
Kniha o prekvapivo úzkych vzťahoch medzi zdravým jedlom a šťastným životom.Kefír je symbiotické spoločenstvo mikroorganizmov, ktoré dokáž…
Autor | Matej Svorad Sabo |
---|---|
Vydavateľ | Alter-Nativa o.z. |
Rok vydania | 2019 |
Počet strán | 184 |
Rozmery | 148 x 210 mm |
Jazyk | SK Slovenský jazyk |
Väzba | brožovaná |
Váha | 268 |
EAN | 9788097172497 |
ISBN | 978-80-971724-9-7 |
Žáner | Potraviny, jedlá, nápoje |
Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!
Viac o produkte
Kniha o prekvapivo úzkych vzťahoch medzi zdravým jedlom a šťastným životom.
Kefír je symbiotické spoločenstvo mikroorganizmov, ktoré dokážu pretvoriť mlieko na kyslý, ľahko stráviteľný a dokonca liečivý nápoj. Domáca výroba kefírového mlieka je jednoduchá kefír je jedno z najmenej nároč-ných domácich zvieratiek. Kefírové mlieko z obchodu môže byť dobré ale účinkami ani zložením sa domácemu kefíru nevyrovná.
V knihe nechýba návod ako sa doma starať o svoj kefír, recepty, príbehy a skúsenosti, a tiež vysvetlenie liečivého pôsobenia tohto kyslomliečneho nápoja. Nájdete tam rad zaujímavých článkov o našich mikrobiálnych priateľoch, o plnohodnotnej výžive, o pravekom pôvode kefíru či dokonca o tajomstve nesmrteľnosti.
Autor podotýka: Túžim, aby mali naše deti možnosť žiť naplňujúce, zmysluplné a šťastné životy, aby sme sa ako spoločnosť ďalej rozvíjali. Verím, že práve kefír je jeden z prostriedkov, ktorý nám dá silu čeliť spoločenským a ekologickým výzvam tejto pohnutej doby.