Numerológia - Čísla lásky - Zistite, akí ste, aký je váš partner a ako sa k sebe hodíte!

Numerológia - Čísla lásky
Zistite, akí ste, aký je váš partner a ako sa k sebe hodíte!

Táto kniha je svetoznámou učebnicou numerológie. Je veľmi obsiahla; nájdete tu snáď všetko, čo vám môže prezradiť dátum narodenia. Prin…

AutorRobin Steinová
VydavateľEugenika
Rok vydania2018
Počet strán288
Rozmery160 x 235 mm
JazykSK Slovenský jazyk
Väzbabrožovaná
Váha295
EAN9788081005664
ISBN978-80-8100-566-4
ŽánerAstrológia, veštenie
12,99 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Táto kniha je svetoznámou učebnicou numerológie. Je veľmi obsiahla; nájdete tu snáď všetko, čo vám môže prezradiť dátum narodenia. Prinesie vám pochopenie rozličných stránok vašej osobnosti (alebo osobnosti toho, koho budete numerologicky skúmať). Množstvo konkrétnych príkladov a názorné výpočty vám umožnia pochopiť preberanú látku a dopracovať sa k výkladu konkrétnych čísiel a numerologických výsledkov.

Čísla odvodené z dátumu narodenia, ale aj z mena toho skrývajú naozaj veľa o človeku a jeho sklonoch, silných i slabých stránkach, fungovaní vo vzťahoch, šanciach na úspech, životnom poslaní a mnohom ďalšom. Samozrejme, že nikto nie je stvorený ani sa neprejavuje podľa šablóny, ale určité opakujúce sa zákonitosti či súvislosti sú overené časom, starou múdrosťou a pozorovaním.

Napokon, presvedčte sa sami: preskúmať seba samého, svojho partnera či akúkoľvek osobu, s ktorou ste spojení, s pomocou numerológie je veľmi zaujímavé, poučné aj zábavné.

Back