Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých proces…

AutorMária Baranová
VydavateľUniverzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Rok vydania2016
Počet strán253
JazykSK Slovenský jazyk
EAN9788080774905
ISBN978-80-8077-490-5
ŽánerUčebnice, monografie, slovníky
18,20 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a prídavných látok v kontexte hygieny potravín a platnej legislatívy. V jednotlivých technologických procesoch spracovania neúdržných produktov rastlinnej výroby sa v rámci zabezpečenia kvalitnej produkcie, využíva systém Správnej výrobnej a hygienickej praxe (GMP-Good Manufacture Practice) a aplikácia bezpečnostných systémov pri produkcii zdravých a bezpečných rastlinných potravín (HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points).

Back