Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpe…

AutorMária Baranová
VydavateľUniverzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Rok vydania2012
Počet strán224
JazykSK Slovenský jazyk
EAN9788080772888
ISBN978-80-8077-288-8
ŽánerUčebnice, monografie, slovníky
11,00 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. Zaoberá sa technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania neudržných produktov rastlinnej výroby na polotovary a finálne výrobky z rozdrveného materiálu ako sú džemy, nátierky, pretlaky, drene, rôsoly, dreňové šťavy, lisované čírené šťavy. Zahŕňa základné princípy využitia polymérnych látok na ovplyvnenie funkčných vlastností potravín z rozdrveného ovocia a zeleniny, predovšetkým štruktúry a textúry. Súčasťou učebnice je aj technológia a bezpečnostné systémy spracovania húb, korenia, koreniacich prípravkov, pochutín, rastlinných tukov a olejov.

Back